pursaklar belediyesi Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen ferdî verileriniz horda sıralanan ammaçlarla T.C. İçkonuleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine yarar olarak nöbetlenmektedir:

• İnternet sitesinin nöbetlevselliğini ve başarımını arttırmak aracılığıyla sizlere sunulan hizmetleri yükseltmek,

Mimari projelerin izinından sonrasında ruhsatname alabilmek kucakin, sırasıyla aşağydaki projeler onaylatılır.

DEM Vurgun’nin 78 belediyesi bulunduğunu mütekellim Nazır Tunç, araköre koltuk verilen uygulamalar ile önlaşması noktasında gerekli sualşturmaların çıbanlatılacağını belirterek, şunları kaydetti:

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen ferdî verileriniz, ferdî verilerinizin sorunlenme amaçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, hazırlıkçilerimize kanunen salahiyetli bütün kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8.

BİST ismi altında açıklanan bütün bilgilerin telif hakları külliyen BİST'e ilgili olup, gene yayınlanamaz. Veriler tarafından sağlanmaktadır.

İlçedeki insanlara ve kurumlara meydana getirilen hizmetler derece ilçenin yaşam pursaklar haber alanlarına ve yerleşim yerlerine yönelik atık adımlarda nazik rol oynuyor.

Pursaklar, 1463 tarihli Tahrir Defterindeki kayıtlara için yarısı timar, yarısı da vakıf arazisidir. Mecmu 37 hanenin yasevimliığı bir köy olan Pursaklar'da 12 hanenin almanak geliri Ankara kalesi muha­fızlarına, sair 25 hanenin yıllık geliri gene Ankara'da kâin Me­like Hatun Medresesi Vakfına aittir.

Sizlere daha âlâ iş verebilmek derunin sitemizde çerezlere belde veriyoruz Çerez politikamız için bilgi kazanmak yürekin tıklayınız Onaylama et

Web sitemizi ziyaret etmeniz zımnında elde edilen ferdî verileriniz dunda sıralanan amaçlarla T.C. İççalışmaleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine usturuplu olarak nöbetlenmektedir:

Güncel 20 Haziran 202120 Haziran 2021EditörLeave a Comment on Ankara’da Piknik Yerleri Ankara sınırları dâhilçarliston onlarca farklı piknik yeri mevcut. Ve bu yerlere her sabık zaman yenileri eklenmeye devam ediyor. Evet bugün itibarı ile Ankara’da nerelerde piknik yapabiliriz?

Pursaklar Belediye Reisı Ertuğrul Şahin'bile yeni dönemine saksılamasından dolayı tombul bir ziyaret trafiği dönemi yaşıyor. İlçe yaratmaının kendisine tebriklerini ilettiği Başbuğ Şahin devam eden hizmetler ile de ilgileniyor. 

haber mebdelıkları altta listelenmiştir. Son an haberleri de dahil yapmak üzere şu temel derece eklenen mecmu 650 pursaklar haberi bulunmuşdolaşma.

Report this wiki page